Despre Phil Com

SC PHIL COM SRL

Este o companie cu o tradiţie de peste 25 ani în domeniu (înfiinţată în 1992), este recunoscută în domeniul amenajărilor interioare şi exterioare în domeniu pentru calitatea produselor şi a finisajelor.

Vă punem la dispoziţie o gamă largă de produse, printre care: balustrade, scări, copertine, structuri metalice, mobilier, porţi şi garduri. Confecţiile metalice pot fi executate din inox, oţel, fier forjat şi pot fi combinate inedit cu lemn, sticlă, cablu, plexiglas sau policarbonat. Pentru fiecare tip de produs vă propunem o gamă largă de modele care pot fi vizualizate în galeria foto, sau echipa de proiectanti vă creiază proiecte perzonalizate . La cerere executăm restaurări in domeniul fier forjat ( porți , garduri,balustrade) ,realizate manual, cu respectarea procedurii de înbinare a materialelor prin forjare și nituire

EXPERIENTA

Experienţa acumulată de-a lungul anilor, complexitatea şi numărul de lucrări efectuate sunt principalele atribuţii care ne recomandă. Raportul foarte bun calitate-preţ, face ca produsele noastre sa fie apreciate atât în România, cât şi pe piaţa externă (Germania, Franţa, )

PERSONAL EXPERIMENTAT

Personalul departamentului tehnic cu o înaltă calificare şi experienţă se preocupă în mod constant de noi tehnologii de lucru şi soluţii tehnice pentru a putea raspunde fiecărei provocări. Echipele de montaj sunt formate din oameni cu o vastă experienţă dobândită în timp.

ORIUNDE IN EUROPA

Fie că doriţi să optaţi pentru un design nou şi modern, ori pentru unul clasic , sau antic, noi vă stăm la dispoziţie oferindu-vă consultanţă gratuită! Putem să executăm la comandă orice model propus. Ne deplasăm oriunde în Europa, transportul şi montajul fiind incluse în preţul produsului.